– خمیر نان و کیک و نان توانوایی و نان خانگی و شیرینی جات و کیک ساده را می توان منجمد کرد. خمیر را در پاکت پلاستیکی قرار داده و نگهداری کنید. یک روز قبل از مصرف در یخچال بگذارید و بعد دوباره ورز بدهید و استفاده نمائید. 
– نان و شیرینی جات را هم در کیسه پلاستیکی برای یک هفته تا ده روز می توان نگهداری کرد.
کیک را در سینی یا بشقابی گذاشته بگذارید کاملا یخ ببندد تا شکل روی کیک به هم نخورد سپس در ظرف یا کیسه نایلونی گذاشته در فریزر بگذارید. در موقع استفاده اول کیک را از پاکت نایلونی بیرون آورده در مجاورت هوای آزاد قرار دهید.